section






back to previous page

ALGON | Sokolov | Fiat, Mitsubishi, Subaru, Dodge

contact details
contact
ALGON | Sokolov | Fiat, Mitsubishi, Subaru, Dodge
Stará Ovčárna 2059
35601 Sokolov
phone
+420 720 975 549
fax
write to the seller
advertising of this company
more info
Historie tohoto dealerství sahá až do roku 2011, kdy skupina ALGON GROUP odkoupila tuto provozovnu od původního majitele a s postupem času zde vybudovala autorizovaná dealerství pro značky Fiat, Subaru a Mitsubishi. V roce 2015 prošel celý areál rozsáhlou rekonstrukcí a bylo tak výrazně rozšířeno zázemí pro servisní služby. Vzhledem k rostoucímu zájmu o obytné vozy zde bylo vytvořeno specializované servisní středisko pro tyto vozy. V posledních době bylo dealerství rozšířeno o prodej a servis US vozů Dodge, RAM, Cadillac a Chevrolet a novinkou je otevření autorizovaného servisu Citroën.

Skupina ALGON GROUP se zabývá prodejem automobilů již od roku 1998 a patří mezi nejsilnější prodejce a opravce automobilů na českém trhu. Svým zákazníkům nabízí prodej vozů a následný servis značek Mazda, Ford, Hyundai, Mitsubishi, Škoda, Opel, Kia, Fiat, Citroën, Subaru, Volvo, Renault, Dacia, Cadillac, Chevrolet, Dodge a RAM. Celkem tedy v portfoliu skupiny ALGON GROUP naleznete nové a ojeté vozy 18 světových automobilek. Dealerství se nacházejí v Chebu, Karlových Varech, Sokolově, Mariánských Lázních, Plzni a Tuklatech u Prahy.

Samozřejmostí jsou kromě prodeje a servisu nových vozů také kompletní poprodejní služby včetně značkového servisu a prodej a výkup ojetých vozů, včetně komisního prodeje. Naši vyškolení odborníci umí nabídnout velmi zajímavou cenu a zároveň poradit při výběru financování či pojištění vašeho budoucího vozu. Skupina zaměstnává ve svých 13 dealerstvích přes 200 zaměstnanců. Díky silnému ekonomickému zázemí je schopna realizovat kromě prodeje koncovým zákazníkům i velké fleetové obchody.
copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved